Kanske en inverter vore bra att satsa på?

När vi behöver ha ström, så är det ju rätt enkelt, då man är hemma. Man sätter helt enkelt in kontakten i väggen och vips så har man ström till det man vill driva eller ladda! Men hur gör man då det är strömavbrott eller om man är ute och campar med husbilen och stannar till på ett ställe utan el? Jo, man kan då satsa på att ha en inverter. En sådan kan du hitta på www.inverterbutiken.se. De kallas även för omvandlare, converter, växelriktare och ibland även omformare. Det är helt enkelt en enhet som man kopplar samman med ett bilbatteri för att få rätt sorts ström. 

Satsa på ett elverk med

Hemma kan det även vara bra att ha ett elverk med utöver en inverter. Det för att få tillgång till ström om det blir strömavbrott. Just strömavbrott händer ju att man drabbas av. Då gäller det ju att vara beredd så att man kan få ström till det man behöver ha.

En växelriktare kan även användas ute i garaget samt att det i vissa fall även är ett måste för att koppla in solceller. 

Ström när du behöver det

Om du ofta är ute med din husbil och hellre stannar till ute i naturen än på en campingplats, då är det rätt smart att ha en inverter. Det går att installera en sådan i din husbil om du vill. Det så att du alltid kan brygga kaffe till exempel!

14 Mar 2022