Om saker försvinner vid flytten

Att flytta som privatperson och att flytta som företag är två helt skilda saker. Skulle en skänk eller ett gammalt fotografi försvinna under flytten så är det tråkigt, men kanske inte en katastrof. Skulle däremot en databas eller avtal försvinna för ett företag så kan det innebära slutet för firman. Därför är det otroligt viktigt att man anlitar ett bra företag för att sköta flytten, om man inte gör det på egen hand. 

Har du företag eller är en privatperson i Nykvarn som ska flytta och behöver hjälp? Flyttfirma i Nykvarn är tillgängliga. Du kan ringa dem, eller använda deras webbformulär för att nå dem. Ett bra tips från oss. 

Skydda dig mot förlust av saker

För att skydda dig och ditt företag mot förlust av data kan du göra på olika sätt. 

  • Spara allt på externa hårddiskar
  • Ladda upp i molnlagring
  • Flytta digital information via nätet

Det finns givetvis fler sätt att skydda sin data men dessa tre är de enklaste. Genom att använda externa hårddiskar får du en backup på allt du har på dian datorer. Det kan innebära mycket jobb om ni har stora serverar. Då är det bättre att använda sig av servrar som står någon annan stans. Då finns all data tillgänglig oavsett var du är och en flytt kan ske utan risk. 

Vi rekommenderar alltid att man använder flyttfirma när man flyttar som företag. Då finns det försäkringar som kan gå in och täcka upp om saker går sönder eller försvinner. 

13 Nov 2022