Funderar du på att skaffa VPN?

Något som kan vara bra att satsa på, om du surfar mycket, är VPN. Det står för Virtual Private Network. Det är ett sätt att kunna surfa anonymt på samt att det är ett säkrare sätt att surfa på. Det går ofta även att nå blockerade sidor med en VPN. Till exempel om du sitter i Spanien och vill se svensk tv, då är det ofta ett måste med en VPN. För att hitta en tjänst med detta som passar dig, så kan du via Crediwizz jämföra olika leverantörer. Även om det finns gratis tjänster med VPN så kan det vara värt att lägga en slant, så att du får det bästa!

Hitta rätt VPN tjänst

För att du ska kunna hitta ett VPN som passar dig, så är det bra att fundera på vissa saker. Bland annat är det ju bra att veta på vilket sätt du tänker dig använda det. Sedan är det även ett måste att jämföra olika servrar och hastigheter. Helst ska de ju vara tillgängliga så ofta som möjigt och när du behöver det.

Du bör även kolla hur det är med krypteringen, så att det är säkert att använda dig av det samt att det bör finnas en skriftlig policy om att inte spara loggar. 

Du behöver även se till att ansluta ditt VPN till rätt server, så att du kan få tillgång till just du vill ha, som Netflix till exempel. 

20 Apr 2022