Ge ditt företag luft under vingarna

Driver du en webbshop eller säljer produkter direkt till slutkunder? Då vet du att konkurrensen kan vara mördande. Att få kunderna att hitta just din produkt kan vara en utmaning som är svår att tackla. Vi har tidigare pratat om vikten av att vara synlig på Google och att bra SEO kan göra enorm skillnad just för detta ändamål.

Men ibland räcker det inte att bara synas, man måste också hitta ett sätt att nå direkt till kunderna. När de letar efter en högtalare, kudde, nalle eller tillbehör till mobilen så vill du ju att det är DINA produkter de väljer. Men hur gör man det då? Vi ger dig en lösning!

Världens största säljplattform

Låt oss leka med tanken att du tillverkar och säljer kryddor. Att göra det på nätet, eller via lokala affärer, kan ge en viss inkomst. Ett avtal med Axfood, ICA eller Coop (eller med alla tre) skulle göra en enorm skillnad eller hur? 

Likadant kan man tänka även när det gäller andra produkter. Att finnas på en säljplattform gör att många fler kommer att hitta dina produkter. Genom Byllagency kan du få den skjuts du behöver för att ge ditt företag rejält med luft under vingarna. De är en Amazonbyrå med många års erfarenhet av att introducera och underhålla företag och produkter på Amazon. Väl där kommer du att kunna nå miljoner potentiella kunder utöver de du når idag. Ring dem, eller mejla, och be dem berätta vad de kan göra för dig. 

11 Mar 2022